Toshibin tablet stigao na naše tržište

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Toshiba Europe na hrvatskom tržištu nudi Toshiba JournE touch, prijenosno, bežicno kucno tablet racunalo sa zaslonom osjetljivim na dodir.

JournE Touch zasnovan je na operativnom sustavu Windows CE 6.0 Pro, a nakon premijere u rujnu napokon se pojavio i na našem tržištu. Uredaj je prvenstveno namijenjen pregledavanju multimedijalnih sadržaja, pa tako podržava brojne video codece (H.264, DivX, WMV), a tu je i podrška za online servise kao što su YouTube i Flickr.

Korisnici se po LCD zaslonu osjetljivom na dodir, dijagonale sedam inca, omjera 16:9 i s pozadinskim LED osvjetljenjem, mogu kretati vrškom prsta ili uz pomoc digitalne tipkovnice. JournE touch može se prilagoditi korisnikovim željama, jer se dodavanje aplikacija, mijenjanje ikona i umetanje novih veza na omiljene internetske platforme lako izvodi.

Dimenzije ovog multimedijskog uredaja su 189 milimetara (š) x 133,6 milimetara (d) x 14 milimetara (v), a teži samo 450 grama. Litij-polimerna baterija traje i do 14 sati, pružajuci dovoljno vremena za reprodukciju glazbe. Gledati videozapise ili pretraživati Internet možete u razdoblju od najviše dva sata. Uredaj je serijski opremljen ugradenom memorijom od jednog gigabajta, koja se može proširiti dodatnom SD karticom kapaciteta do 32 gigabajta.


Podijeli: Facebook Twiter