Torba za svako rame

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velike, male, vrecaste, cvrste... Ili možda pismo-torbe? Dobra torba i te kako je važna ne samo nježnijem, nego sve više i snažnijem spolu, jer pored svih mogucih krikova tehnike koje jednostavno morate imati, potreba za necim u cemu cete sve to nositi sve je više prisutna.

I dok su vecernje torbice u pravilu male, one dnevne sve više rastu, a poželjno je i da su, osim s odjecom, uskladene s torbicom za kozmetiku, torbom za laptop i, naravno, novcanikom. Dame to vec dobro znaju, a i muškarci vec odavno svoje sitnice ne nose u stražnjem džepu hlaca.



Za one koji su stalno u pokretu i koji ipak zaziru od torbi vecih dimenzija tu su torbice za oko struka s posebnim sigurnosnim pretincem za mobitel.

Potrebu za preglednom i prakticnom torbom, bez obzira kojem je spolu namijenjena, prepoznali su i dizajneri, pa osim što je izbor boja, materijala, modela i velicina raznolik, birati se može i pregršt torbi s razlicitim pretincima - od onih stvorenih za šetnju po ducanima, do poslovnih torbi s prostorom za razlicit uredski materijal.


Podijeli: Facebook Twiter