Top 10 modnih dodataka jeftinijih od 100 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dolaskom nižih temperatura pospremit cemo mnoge odjevne predmete te prednost dati nekim modnim dodacima, koji ce obilježiti ovu jesen i zimu. Ovom prilikom vam donosimo ono najbolje iz ponude, a sve za manje od 100 kuna.

Ako ce išta maksimalno doci do izražaja ove jeseni i zime to ce biti šeširi sa širokim obodom. Ima ih u smedim tonovima te u crnoj i ružicastoj boji, a u H&M-u ih možete naci po cijeni od 99,90 kn. Svoj topliji outfit savršeno možete zaciniti jednim ovakvim modnim dodatkom, iznenadit cete se koliko efektno može izgledati.



Ljubitelji cipke doci ce na svoje. Osim što je poželjna na odjevnim predmetima i modni dodaci je odlicno podnose, kao naprimjer Terranova klasican šešir (79,90 kn) i rukavice bez prstiju (49,90 kn).



Kada smo vec kod pokrivala za glavu, u onim nadolazecim ultra-hladnim danima najbolje rješenje ce zasigurno biti jedna od toplih šubara. Ima ih u razlicitim varijantama, a za najhrabrije tu je leopard uzorak! Dostupne su u H&M-u, a cijena im se krece od 79,90 do 99,90 kn.



Grijaci za noge ili, kako ih još zovemo, štucne, upotpunit ce vašu odjevnu kombinaciju, a ove zime i jeseni spremno ce ih docekati mnoge štovateljice mode. One odvažne odlucit ce pecat svom stilu dati onima u življim bojama, dok ce ostale igrati na sigurno sa zagasitim tonovima kojih u ponudi ima u Terranovi za 69,90 kuna.



Ah, te mašnice, jedva smo ih docekali, a sad se nastavljaju pojavljivati svugdje, pa tako i na ogrlicama i špangicama za kosu. Ako još uvijek nemate vašu mašnicu, stignete odluciti hocete li je nositi oko vrata ili u kosi. Necete pogriješiti što god odlucile. Birajte, preferirate li ih u kombinaciji sa cvjeticima, tockicama, cipkom ili jednobojne. Za par špangica u Terranovi cete izdvojiti 29,90 kn, a za ogrlicu 39,90 kn.



S obzirom da smo vec pisali o jednostavnim jednobojnim haljinama koje ce obilježiti nadolazece sezone, Zara nudi veliki izbor tankih remencica dostupnih u više boja i varijanti, a jednostavnoj haljini jedan bi takav detalj dobrodošao. Cijena im se krece od 49,00 do 79,00 kuna.



One koje vole nositi tregere, oduševit ce se primjercima kojih ima u Terranovi, a koštaju 59,90 kuna.

Naravno da su crne štrample obavezne u svakoj garderobi, ali ove sezone si dajte misiju pronaci i par onih idealnih ili dva ili tri u nekoj otkacenoj boji. Tirkizne, žute, ružicaste - sve su dobrodošle u sivim i tmurnim zimskim danima.



Došli smo i do grijaca za uši. Ako vam nisu zanimljive one šarene, infantilne i luckaste varijante, Topshop (99,99 kn) i Dorothy Perkins (99,99 kn) za vas imaju klasicne crne i smede varijante.


Podijeli: Facebook Twiter