Toni Uravić umjesto Dalibora Pausa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Toni Uravić izabran je za predsjednika Općinske podružnice IDS-a Barban na izbornoj skupštini održanoj protekle subote u Šajinima kod Barbana.

Na Skupštini su za članove Predsjedništva OP IDS-a Barban izabrani: Dalibor Paus, Dalibor Biletić, Andi Kalčić, Stanko Kancelar, Rita Stokić Brgić, Borula Ivan, Nenad Radola i Drago Rajko. Novoizabrani predsjednik se zahvalio svim prisutnim članovima poručivši kako je uvjeren da će u narednom razdoblju opravdati ukazano mu povjerenje. Posebno se zahvalio svom prethodniku na svemu što je učinio za barbansku zajednicu te za podružnicu IDS-a.

- Na nama je da nastavimo istim putem, ali i da unesemo određene novine u radu kako bi privukli nove članove i približili politiku našim sumještanima. Naš nam mentalitet nalaže da uvijek postoji prostora za poboljšanje i siguran sam da ćemo zajedničkim entuzijazmom i energijom znati maksimalno iskoristiti ovu priliku kako bi dodatno ojačali IDS u Barbanu za nadolazeće aktivnosti i predstojeće izborne cikluse. Ustrajat ću na tome da naša podružnica ostane transparenta u svom radu te da našim mještanima maksimalno približimo politiku IDS-a, zaključio je novoizabrani predsjednik Toni Uravić. Načelnik Općine Barban i dosadašnji predsjednik barbanskog IDS-a Dalibor Paus također je iskoristio priliku i čestitao novoizabranom predsjedniku i cijelom predsjedništvu kazavši kako u ovom timu vidi zajedništvo i timski rad.

- Iz zajedništva proizlaze sjajne ideje, a od ideje do realizacije vodi svakodnevan rad, trud i upornost, stoga sam uvjeren kako će ovaj saziv polučiti odlične rezultate na dobrobit cijele zajednice i napraviti vidljiv iskorak, kazao je Paus. Na Skupštini su također izabrani fiducijari za Sabor IDS-a, a to su Dalibor Paus i Rita Stokić Brgić, dok su za njihove zamjenike izabrani Drago Rajko i Stanko Kancelar. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter