Tona cokolade, 10.000 jaja, 1.000 litara mlijeka i vrhnja, 400 kg crvenog voca i 250 kg šecera bili su potrebni za izradu divovskoga francuskog tradicionalnog božicnog kolaca Buche do Noel, slicnog Božicnoj grani, koji je izložen u Evianu na prodaju, a prihod je namijenjen udruzi "Svakomu njegov Everest", koja se skrbi za djecu oboljelu od raka.
Kolac dug gotovo 540 metara osmislili su ucenici hotelijerske škole "Savoie-Leman" uz pomoc mjesnih slasticara, a izložen je u negdašnjim toplicama u Evianu.
Razrada recepta za tako golem kolac trajala je gotovo osam mjeseci, a nakon nekoliko tjedana pripreme slastica je zamrznuta i razrezana na tisucu manjih kolaca namijenjenih prodaji.
Organizatori projekta jako su zadovoljni jer je cijeli kolac rasprodan i prije nego je izložen, pa ce prikupljena svota daleko nadmašiti planiranih 15 tisuca eura.