Tony za Valentinovo u Beogradu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Beogradani i svi oni koji na Valentinovo budu došli u beogradsku Arenu Dan zaljubljenih provest ce uz balade i hitove Tonyja Cetinskog. Taj je koncert posljednja stanica Tonyjeve velike regionalne turneje Furia tour, koja je pocela koncertom u pulskoj Areni na ljeto 2008.

U meduvremenu je Tony sa svojom ekipom, koju cini više od 150 ljudi, obišao sve vece gradove u regiji, a vrhunac je bio koncert u Zagrebu koji je dva dana zaredom bio rasprodan. Tony kaže da se ovaj koncert, iako se održava na Valentinovo, nece razlikovati od drugih tijekom turneje.

"Furia tour je, kao što ste mogli vidjeti kod nas, zamišljen kao režirani show. Izmjene su minimalne. Nema iznenadenja. Svi ocekuju neku prosidbu, no imali smo desetke upita pa smo odlucili sve odbiti", kaže Tony.

Osim pjesama s novog albuma "Ako to se zove ljubav", publiku tijekom dvosatnog glazbenog spektakla ocekuju i brojni stari hitovi. Uz prateci band Živa legenda, Tonyju ce se na bini u Areni pridružiti plesacice koje su svoje mjesto u Tonyjevom timu izborile na audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani, a koreografiju za nastupe osmislila je dugogodišnja plesacica Tine Turner, Ivona Brnelic.

Uz posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonyjev program ce dodatno zaciniti styling i kreacije Viktora Drage, koji je osmislio kostime za nastup, u skladu s pojedinim Tonyjevim pjesmama.

Nakon što odradi koncert u Beogradu, Tony nastavlja raditi na albumu klasicne glazbe "Da Capo", a veli da se nada da ce uhvatiti nekoliko dana za odmor s obitelji koji vec duže vrijeme priželjkuje.


Podijeli: Facebook Twiter