Tony u LMC-u: Raspjevana večer ljubavne tematike


Hitom "Umirem" Tony Cetinski otvorio je sinoćnji humanitarni koncert u prepunom Lighthouse music clubu pred nekoliko tisuća vjernih obožavatelja.

Glazbenik čije se ime veže za najveće hitove i najuspješnije balade današnjice na pozornicu je izašao oko ponoć i pol te održao dvosatno glazbeno putovanje kroz svoje najpoznatije refrene kroz koje ga je pratila raspoložena publika, koja je kupnjom karata pomogla nabavci opreme za Odjel pedijatrije Opće bolnice Pula.

Poznat kao uvijek energičan i srčan izvođač, Tony je otpjevao sve svoje najveće hitove, pa su tako u emotivnoj i uzavreloj atmosferi zajednički otpjevane "Kad bi dao Bog" te "Sve je s tobom napokon na mjestu". Odlično su prihvaćene i pjesme novijeg datuma poput "Opet si pobijedila", kao i uspješnice s albuma "Budi uz mene" prošarane Tonyevom karizmom, poput "Čovjek od leda", "Što si ti meni", "Kad bi dao Bog" i "Neka te odvede".

Cetinski je ostvario odličnu interakciju s raspjevanim obožavateljima, a prije izvedbe hita „Kada žena zavoli“, iz publike je na pozornicu doveo obožavateljicu Dajanu kojoj je otpjevao pjesmu. Stih koji svi znaju – "ne zaboravi da joj kažeš svaki dan, da je voliš" - pjevali su zdušno publika i Tony koji je nakon pjesme duhovito dodao kako to ne treba samo govoriti, već i misliti.

Za vrijeme svoje petnaestogodišnje karijere Tonyjeve su pjesme postale omiljene među svim generacijama te su se tako na koncertu u LMC-u  našli ponajviše mlađi obožavatelji, ali nije falilo ni starijih zaljubljenika u njegove pjesme, uz naravno mnogo parova, koji su ga pratili kroz najveće hitove njegove karijere. Njegove pjesme ne poznaju dobne granice, ali ni one prostorne.

Naime, ovaj je koncertni showman krajem kolovoza odradio regionalnu koncertnu turneju gdje ga je u samo posljednja tri koncerta u Novom Bečeju, Novom Pazaru i Petrovcu slušalo preko 90.000 obožavatelja.

Nastupom Tonya Cetinskog zaključen je ovogodišnji LMC music festival koji su ljetos posjetili najveći hitmakeri domaće scene, ali i renomirani svjetski DJ-evi. Tony je za bis izveo legendarnu "23. prosinac", a zatim i "Od milijun žena" te koncert završio ponovno sa pjesmom "Umirem".

Jednostavnost, lakoća izvedbe i smisao za humor ono je što je koncert Tonya Cetinskog u Lighthouse music clubu pretvorilo u večer jedinstvenog užitka za sve ljubitelje balada ovog rovinjskog slavuja i za sve zaljubljene. (Ana PERCAN(Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter