Tony Parker: Eva i ja volimo Hrvatsku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slavni glumacko-košarkaški par, ocajna kucanica Eva Longoria i Tony Parker, posjetili su u petak vodicki klub Hacienda u kojem je nastupao njihov prijatelj, DJ Cut Killer, te su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Eva Longoria i Tony Parker te zvijezda serije "Zakon brace" Amaury Nolasco i njegova djevojka Jennifer Morrison, poznata kao doktorica Allison Cameron iz serije "Doktor House" smješteni su u separe tik do pozornice ispred posjetitelja koji su prilazili i fotografirali ih.

To im niti najmanje nije smetalo, vec je Eva Longoria uzvratila istom mjerom te se s fotoaparatom koji nije ispuštala iz ruku u jednom trenutku, na oduševljenje prisutnih, popela na pozornicu da bi ovjekovjecila nastup DJ-a i atmosferu iz Haciende koju je užario upravo njen suprug koji je u ulozi MC-a s DJ-om Cutom Killerom izveo "DJ Cut Killer i Tony Parker Show" rasplesavši sve prisutne.



"Imali smo divan odmor. Moja supruga i ja volimo Hrvatsku. Uživali smo. Hvala vam na svemu. Hvala Hrvatskoj", povikao je Parker.

Longoria i Parker opustili su se u Haciendi, bez ustezanja su izmjenjivali poljupce i zagrljaje, a ocajna kucanica je u jednom trenutku zabave zaplesala suprugu u krilu.

Slavni par u subotu je nastavio krstarenje Jadranom te su stigli u Split, a Eva Longoria je fanovima na svojoj Facebook stranici porucila da su jako tužni jer je odmoru kraj.


Podijeli: Facebook Twiter