Tony nece nastupiti u Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog odugovlacenja i ignorantskog ponašanja Grada Pule Tony Cetinski nece nastupiti ove godine u Areni, iako je prošlog tjedna gradsko Povjerenstvo za ljetne programe odobrilo njegov nastup 15. kolovoza.

"Predugo smo cekali odluku Grada Pule o dodjeli termina zbog cega nismo mogli reagirati odgovarajucom marketinškom kampanjom. Drugo, informaciju o dobivanju termina saznali smo putem medija. Ne svida mi se taj ignorantski pristup. Ako sam poslala službeni zahtjev, ocekujem i službeni odgovor", izjavila nam je u utorak Tonyjeva menadžerica i supruga Ivana Nobilo Cetinski.

Kako pojašnjava, problem je u tome što 13. kolovoza, dva dana prije nesudenog Tonyjevog koncerta u Areni, takoder u velikoj produkciji, nastupaju Solomon Burke i Joss Stone, zbog cega je tehnicki neizvedivo da narednog dana, 14. kolovoza, jedni izadu, a drugi udu sa svom tehnikom.

Ivana Nobilo Cetinski je zbog toga, kaže, razgovarala s predstavnikom Grada tri tjedna prije dodjele termina i zamolila ga da je spoji s predstavnikom organizatora programa 13. kolovoza da bi se eventualno dogovorili o dijelu zajednicke produkcije. Ocito u tome nije uspjela.

"Tonyjevog koncerta nece biti ove godine u Areni. Ne stignemo ga pripremiti. To je velika produkcija. Možda više srece iduce godine. Ako Pula ne želi Tonyja, mogli su mi to službeno reci pa bih njegov koncert organizirala u drugom gradu", zakljucila je odrješito Ivana Nobilo Cetinski.


Podijeli: Facebook Twiter