Tony iznenadio šticenike pulskih domova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poput kakvog princa na konju medu brojne mališane - šticenike Doma za djecu, mladež i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i drugim posebnim potrebama te Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, u cetvrtak je dojahao Tony Cetinski. Druženje su organizirali clanovi konjickog kluba Manjadvorci koji suraduju s Tonyjem. On je, naime, vec neko vrijeme sponzor konja Wolfa, prvaka Balkana.

Mališani su bili oduševljeni. Osim što su dobili priliku fotografirati se sa svojim idolom, oni hrabriji mogli su i zajahati Wolfa. "Drago mi je da sam ovdje jer se osjecam odlicno s vama. Osmijeh djece je nešto najljepše i neprocjenjivo", kazao je Tony.



Osim druženja s klincima, Tony je najboljim jahacima iz konjickog kluba Manjadvorci urucio i pehare - Željku Radoli, prvaku balkanskog, Croatia i Istra kupa, te Sari Huljanic, Andrei Radolovic, Natali Pliško i Petri Šebelic. Domacini su sa svojim gostima razmijenili darove, a talentirana 15-godišnja Leonarda besprijekorno je dobro otpjevala poznati Tonyjev hit "Nek te zagrli netko sretniji".


Podijeli: Facebook Twiter