Tony Hadley pjesmom podsjetio na važnost zagrljaja

Uređen je i okoliš zgrade bivšeg odjela za uho, grlo i nos
Uređen je i okoliš zgrade bivšeg odjela za uho, grlo i nos

U sastavu Rovinj Beach Polo Cupa, u velikoj hali bivše Tvornice duhana Rovinj održan je koncert Tonyja Hadleyja, nekadašnjeg frontmena britanskog banda Spandau Ballet, čije su pjesme osamdesetih godina bile među najslušanijim na svim glazbenim ljestvicama.

Energija i glas

Koncert Hadleyja, koji je svojom energijom i glasom koji i danas ima svježinu, baš kao i u doba najveće slave banda, s lakoćom i nježnošću interpretacije (d)okazao da dobre stvari poput hitova koji su band proslavili - "True", "Gold", "Parade", "Trought The Barricades" i drugi žive u srcima brojnih poklonika.

Pjevali refrene

Vidno raspoložen Tony pozvao je slušatelje da se zagrle i poljube, što je dakako i poslušano. No, ono na što ih nije trebao pozivati, bilo je zborsko pjevanje svih Spandau Ballet refrena, kao i ples. U početku, bilo je to možda i malo sramežljivo, a potom su se tome pridružili i VIP gosti. Sam Tony, oduševljen prijemom i odzivom publike, ali i gradom u koji je došao, poručio je da se obvezno vraća u privatnom aranžmanu - s obitelji i kao gost. 

S druge strane, prostor ex TDR-a, nekadašnje radničke hale pokazao je da, onako skockan s bijelom foteljama i sa scenom koje se ne bi postidjela ni Eurovizija, uz odličan sound i rasvjetu, je izvrsno mjesto za zabavu. Pitanje je samo, ima li Adris/Maistra želje da "zagrize" i u ovaj segment, odnosno nedostajući "disco-kolač". (Napisala i snimila Nina ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter