Tony Cetinski objavio singl "Mjesečar"


Tony Cetinski ovih dana svojoj brojnoj publici diljem regije poklanja novi singl "Mjesečar" u izdanju HIT Recordsa. U godini kada Tony slavi dvadeset i pet godina svoje karijere koju će obilježiti nastupom u pulskoj Areni 11. kolovoza publika će imati prilike uživati u hitu koji stiže nakon uspješnih singlova, "Krik", "Žena nad ženama" i brojnih drugih koji su posljednjih mjeseci "pomeli" radijski eter i top ljestvice.

- Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako u finalu zvuči pjesma "Mjesečar". Nadam se da će se svidjeti štovateljima moje glazbe, kao što se meni svidjela na prvo slušanje. Pjesmu "Mjesečar" posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose, rekao je Tony. Aleksandra Milutinović je napravila glazbu i tekst, a Nikša Bratoš aranžman i produkciju.

Dugoočekivani singl "Mjesečar" od jučer je službeno u radijskom eteru. Aleksandra Milutinović rekla je da joj je sa ovom pjesmom bila želja da se približe svjetskom zvuku. "Tonyja doživljavam kao muškarca koji zna da pokaže svoje emocije. Istovremeno jak i emotivan, a takva je i pjesma.

Tekst govori o čovjeku koji je spreman da podnese i da bude ostavljen, te da oprosti", kaže ona dok Bratoš ističe kako vjeruje u ovu pjesmu još otkad je čuo prvi demo. "I sad kad je gotova, zvuči mi kao Tony za 2016. godinu", kaže.

Tony se još jednom koncertu u prekrasnoj pulskoj Areni neizmjerno veseli, a nastup je poseban jer je slavljenički. Na spomenutom koncertu Tony će po prvi puta uživo izvesti "Mjesečara", te zajedno sa svojom publikom u pulskoj Areni snimiti video spot. Novi singl može se poslušati na YouTubeu. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter