Tony Andi: Skini mi se s kursa!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sinocnjem showu Hrvatska traži zvijezdu clana žirija Tonyja Cetinskog iznervirala je kolegica Anda Maric pa joj je odbrusio šokiravši nju, publiku i gledatelje.

Nakon nastupa ljepuškastog Petra Brljkacica, clanovi žirija su zapoceli temu o njegovim brojnim obožavateljicama, ali i obožavateljima, nakon cega ga je Tony pitao je li možda gay. Nakon negativnog odgovora, na noge se digla Anda Maric i napala Tonyja da ne može postavljati takva pitanja jer da ga se ne tice njegov privatni život, na što joj je Tony odgovorio da nema ništa protiv homoseksualaca, vec je samo znatiželjan, no prekipjelo mu je.

Što u šali, što ozbiljno, povikao je: "Ando, skini mi se s kursa" i izazvao šok i nevjericu, a potom i smijeh publike. Potom se rasplamsala svada tijekom koje je Anda još jednom ponovila da seksualna orijentacija nema veze sa showom i da ne postavlja kandidatima takva pitanja, nakon cega je Tony demonstrativno napustio studio uz rijeci: "Ako ti tako misliš, onda uživaj u svojoj posljednjoj sezoni showa."

No kako je to ipak sve bila šala, Tony je nakon kratke pauze ponovo bio za stolom, s ostalim clanovima žirija.


Podijeli: Facebook Twiter