Tomislav Bralić: Publika me motivira

Tomislav Bralić (D. MEMEDOVIĆ)
Tomislav Bralić (D. MEMEDOVIĆ)

Svoju popularnost i sposobnost da publiku dirnu u emotivnu žicu Tomislav Bralić i Intrade potvrdit će u petak na velikom klapskom koncertu u pulskom Domu sportova "Mate Parlov" pod nazivom "Klape u Istri" na kojem će, u organizaciji korporacije RMU - Round Midnight Ulaganja, nastupiti uz klape Maslina, Šufit i pulske Teranke. Uoči pulskog koncerta razgovarali smo s Tomislavom Bralićem.

- Što pripremate za pulski koncert?

- Dugo nismo bili u Puli i s nestrpljenjem čekamo nastup u vašem gradu. Otpjevat ćemo sve naše najbolje pisme, normalno zajedno s pulskom publikom. Veseli me što ćemo ovaj put pjevati zajedno s našim kolegama iz Šibenika i iz Splita i obećavam pravi koncert, spektakl sve do Zore bile.

- Što je novo kod Vas u zadnje vrijeme?

- Ovo je jubilarna 30. godina Klape Intrade i cijelu godinu slavimo taj veliki jubilej. Pripremamo naš novi CD na kojem će biti 30 najboljih pjesama klape Intrade. Do kraja godine imamo slavljeničke koncerte u Zadru i Zagrebu.

- S obzirom da Vaše ime obično ide uz ime klape, utječe li to na sam rad klape, kod donošenja odluka? Tko je u tom slučaju glavni, zapravo?

- Umjetnički voditelj klape je Davor Petrović, a na samoj pozornici uglavnom ja vodim program što se normalno i vidi i čuje.

- Komunikacija s publikom važan je dio Vaših nastupa pa me zanima pripremate li se prije koncerta poput glumca prije predstave, zamislite li što ćete reći i kako ćete se postaviti?

- Cijelu godinu radimo koncerte tako da smo uigrani i uvijek u formi. Za snimanje novih pjesama imamo probe, probe i probe.- Kako vježbate za nastupe i snimanja, postoji li neki strogi i redovni režim proba ili je dovoljno da se pripremite neposredno prije nastupa?

- Normalno da se pripremam, svaka pisma ima svoju priču, svaki grad ima svoju pismu, nastojim se koncentrirati i ne ponavljati. Uglavnom me publika motivira i ona je ta po kojoj slažem priču. (Razgovarao Mladen RADIĆ)

CIJELI RAZGOVOR ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter