Tomislav Bralić i Klapa Intrade večeras u pulskoj Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade održat će se večeras u 21 sat u pulskoj Areni. Na ovom koncertu će raditi više od 200 ljudi što uključuje ekipu organizatora, tehničara, scenografa, produkciju, snimatelje, koordinatore, tonce, majstore rasvjete, osiguranje itd.

Pozornicu u tri nivoa dimenzija 20x12 m, razglas, rasvjetu i ostalu produkciju će dovesti 25 kamiona i kombija. Tu specijalnu pozornicu će upotpuniti velika LED zavjesa dimenzija 18x4 m koja će biti prozračna da se ne zatvori pogled na jedinstvenu arhitekturu Arene. Pozornica će biti ispunjena dalmatinskim elementima, a zidine i publika će biti dodatno osvijetljeni zbog snimanja.

Specifičnim glasom mističnog baritona, glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje, Bralić godinama osvaja srca publike.

Ulazi u Arenu se otvaraju u 19.30 sati, tako da koncert može početi u 21 sat, kako je i planirano. U ulicama oko Arene promet će biti privremeno zaustavljen od 20 do 24 sata. (V. B.)



Podijeli: Facebook Twiter