Tomić se nada prvom trobodu na "Drosini"

Šime Gržan  (M. MIJOŠEK)
Šime Gržan (M. MIJOŠEK)

Napunjene optimizmom nakon prve ovosezonske pobjede ostvarene na Parku mladeži, nogometaše Istre 1961 danas, s početkom u 17 sati, na "Drosini" očekuje ogled kojim će zaključiti prvu četvrtinu prvenstva i u kojem će im protivnik biti zaprešićki Inter. Da u Ligi deset nema lakog susreta davno je prežvakana činjenica, no doseg od dvije uzastopne pobjede, kojeg su "zeleno-žuti" posljednji put ostvarili početkom travnja prošle godine 
kad su na svom terenu svladali Zagreb i Hajduk, definitivno će im puno lakše biti reprizirati protiv "keramičara" i tako razveseliti svoje poklonike, nego da se nasuprot njih nalaze igrači Dinama ili Rijeke.
 
- Očekujem potvrdu dobre igre sa Splitom i domaću pobjedu, što ne znači da ćemo danas od prvog sudačkog zvižduka krenuti "va banque" 
jer utakmica se igra 90 minuta, sasvim dovoljno vremena da pronađemo svoju priliku i iskoristimo je. Ja bih prvi potpisao da se ponovi prošlo kolo i da u desetoj minuti vodimo s 2:0, no to ne znači da ćemo srljati. Najvažnije će nam biti da odradimo na terenu sve ono što se dogovorimo u svlačionici, kao što je to bilo protiv Splita, da odigramo ozbiljno i motivirano, a onda će rezultat doći sam po sebi - uvjeren je Goran Tomić, trener Istre 1961. 
- U utakmicu trebamo ući pametno i hladne glave jer je Inter izazovan protivnik koji igra neopterećeno i bez nekog velikog pritiska, što se dalo primijetiti na njihovim prijašnjim utakmicama gdje su sa svim protivnicima odigrali al pari. Inter igra na više načina, zna visoko napasti i zna se braniti, a očekujem da će ovaj put biti negdje između, i braniti se i nastojati ugroziti naš gol. Jako teško gube i u usponu su forme, čvrsti su i neće ih biti lako probiti, ali mi igramo na domaćem terenu i danas nas zanima samo jedno, a to je pobjeda. (Ivica CEROVAC)
 
OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE
 
 
 
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter