Tomić: Ovako osvojenom bodu se ne gleda u zube

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Goran Tomić ponovio je ono što je dosad uspjelo samo Igoru Pamiću prije jedanaest i pol godina. S Istrom 1961 otkinuo je bod Dinamu u njegovu dvorištu.

- Što reći nego da smo prezadovoljni osvojenim bodom. To je za nas velika stvar, prvenstveno što se tiče samopouzdanja - rekao je Tomić, čija je momčad zaslužila visoku ocjenu za sinoćnju izvedbi. Iako će mnogi to, jednostrano gledajući, pripisati lošem izdanju domaćina. - Mi smo odigrali na visokom nivou, taktički odgovorno i onako kako smo zamislili. Prezadovoljan sam onime što je momčad pokazala. 

Dijelom i zbog pozitivnog rezultata, Tomić je na upit o nepostojećem kaznenom udarcu za Dinamo, kad se čitava klupa Istre 1961 u nevjerici hvatala za glavu, odgovorio diplomatski. 

- Ne bih komentirao prije nego što pogledam snimku.

Ja sam se hvatao za glavu zbog trenutka u kojem smo primili pogodak. 

Zaključno je, dakle, zadovoljan bodom. Iako je Dinamovu završnu ofenzivu Stepčić mogao iskoristiti i za još bolji ulov. 

- Žao nam je te prigode, ali ovako osvojenom bodu se ne gleda u zube. Uostalom, pogodio je i Fiolić prečku ubrzo nakon toga. Prema tome, remi je realan - dodao je Tomić. 

Ivajlo Petev, trener Dinama, našao se na udaru kritika. Rijeka sutra ima priliku pobjeći ''modrima'' na osam bodova prednosti! 

- Nismo odigrali dobro. Šteta je da smo pogreškom dopustili protivnicima da zabiju, momčad koja se bori za naslov to si ne smije dopustiti. Jedna utakmica ne mijenja ništa, moramo nastaviti ispravljati svoje greške. Ovaj put u završnici nismo preuzeli dovoljno odgovornosti, a na kraju nismo imali ni sreće kod udarca Fiolića koji je pogodio gredu. Ipak, odigrali smo slabo i sami smo krivi što nismo pobijedili - komentirao je Petev. (D. R. K.)

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter