Tomić gradnja s vjetrom u leđa "arenašica"

Bartolo Čivljak u akciji (D. MEMEDOVIĆ)
Bartolo Čivljak u akciji (D. MEMEDOVIĆ)

Kako odmiče prvo kolo na 25. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2013 – Suzuki Motortech", tako se odluka o pobjedniku sve češće donosi nakon izvođenja kaznenih udaraca. Poprilično iznenađujući scenarij na otvaranju turnira kad se očekuje da se ipak sučele ekipe slabije kvalitete, no prva četiri dana donijelo je čak deset "ruleta sedmeraca", a ta se tradicija nastavila i na prva dva jučerašnja ogleda.

Program je otvorio dvoboj između Roverca i Tomić gradnje tijekom kojeg su se u regularnom dijelu mreže dvaput tresle u prvom dijelu, dok su u nastavku mirovale. Roverce je u prednost doveo Mate Butković, a poravnao je nakon solo akcije Džafer Džemailji. Prišlo se tako izvođenju kaznenih udaraca i prva četvorica pucača bila su precizna, potom je uspješnu intervenciju upisao Petar Jurišić, da bi Bartolomeo Čivljak donio pobjedu Tomić gradnji.

S ovakvim ishodom puno je sretnija bila "službena" tribina na kojoj su se, poslije okončanog treninga, okupile rukometašice Arene. Naime, izvođača pobjedničkog sedmerca bodrila je sestra Antonija i njene suigračice, a što bi tek bilo i da se okupio ostatak obitelji teško nam je i zamisliti. Naime, Bartolomeo je "blažen među ženama" jer je odrastao okružen s četiri sestre od kojih je u dvorani ovaj put bila samo ona najmlađa.

- Odlično je bilo, super atmosfera – složio se i Bartolomeo Čivljak. – Vidjelo se na nama da smo se prvi put skupili te da prije "Ulice" nismo nijednom zaigrali skupa, da nismo uigrani, ali na kraju je sve dobro ispalo. Uspjeli smo na kraju doći do sedmeraca i tamo biti uspješniji. Bilo je i malo sreće, naš je golman obranio, a onda sam ja zabio. Trema? Nije je bilo, više mi je smetala neuigranost i nedostatak snage, no i to će doći s vremenom. Očekujemo da nam se za drugo kolo priključi još jedan igrač kojeg danas nije bilo tako da ćemo biti malo jači. (I. CEROVAC)

Rezultati 1. kola: Strike force - Bareal Madrelona 1:4, ŠUM CB Kis – L2P Veli Vrh Restoran Oaza 4:3 – 7m (1:1). Roverci - Tomić gradnja 3:4 – 7m (1:1), Peruški - Prijatelji 3:4 – 7m (2:2), Elektroimpex II - Elektro Percan+ (20.40).
Sutra: Magulica Galvanizacija Lovrić - El Stil juniori (19.30), Hrvački klub Istarski borac - Werder (20.10), Santa Fe juniors - S.E.S. (20.50), Pizzeria Napoli Labin - Elektro Percan- (21.30), Game over - Duran (22.10).

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter