Tom Cruise: Nisam isključio Suri iz svog života

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumac Tom Cruise nazvao je lažnima izvješća da je napustio svoju kćer Suri nakon rastave od glumice Katie Holmes, navodi se u dokumentima suda. U izjavi, koja je dala rijetki uvid u brak dvoje glumaca i njegovu vjeru - scijentologiju, Cruise je rekao da ni na koji način nije "izbacio Suri iz svog života, bilo fizički, emocionalno, financijski ili na bilo koji drugi način".

Ta je izjava podnesena ovoga tjedna saveznom sudu u Kaliforniji u sklopu parnice protiv izdavačke kuće Bauer Publishing Company koju je tužio za klevetu i zadiranje u privatni život i od koje traži 50 milijuna dolara odštete.

Cruise je rekao da je jedna od tvrdnji njegove sada bivše supruge bila da se želi rastati od njega kako bi zaštitila Suri od scijentologije. Dodao je da sedmogodišnja Suri više ne prakticira scijentologiju.

Cruise je u listopadu prošle godine podigao tužbu protiv izdavača američkih časopisa Life & Style i InTouch, koji su objavili da je nakon rastave od supruge Katie Holmes napustio njihovu kćer Suri Cruise. Na naslovnicama časopisa, uz fotografiju uplakane Suri, stajali su naslovi: "Suri u suzama napuštena od svog oca" i "Suri napustio tatica". Sudski transkripti njegovog svjedočenja putem videa od 9. rujna pokazali su da je Cruise vidio Suri na samo 10 dana u pet mjeseci nakon što je Holmes podnijela zahtjev za rastavu u lipnju 2012. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter