Todor večeras otvara program "Nema zime"

Todorov Antistand Up Show (D. MEMEDOVIĆ)
Todorov Antistand Up Show (D. MEMEDOVIĆ)

Mirko Mocko, vlasnik pulskog Rock caffea, predstavio je jučer novinarima program pod nazivom "Nema zime". Svi nastupi počinju u 22 sata i ulaz je uvijek besplatan.

- Ovo je treća godina da radimo ovaj program, zove se "Nema zime" jer je kod nas uvijek toplo, veselo i zabavno, kazao je Mocko.

U ovom kafiću i klubu planiraju ove zime ugostiti dosta autorskih bendova koji prije nisu ovdje nastupali. Tako će prvi put u Rock caffeu nastupiti zagrebačka Adastra i to već idućeg petka 23. siječnja.

Do kraja mjeseca ovu i iduću subotu, 17. i 24. siječnja svirat će Muha, Veco & Company, a zadnju subotu u mjesecu, 31. siječnja dolaze Puljanima dobro poznati blueseri Small House Brown. Sutra će publiku zabavljati DJ Keđo, a u petak 30. siječnja dolaze Samuel Lucas & Groove Station.

Nakon skoro godinu dana pauze u Rock caffe se vraća i Todor s antistand up showovima na kojima na osebujan sarkastični način komentira svakodnevicu i svijet koji nas okružuje i usput do suza nasmijava one koji ga slušaju. Nastupat će svaki četvrtak, a prvi nastup je već večeras. Osim toga, u planu je i njegova turneja po Istri, po kazalištima i kinima pa se zna da će nastupiti u Pazinu i Labinu, a u pulskom Istarskom narodnom kazalištu svoj tradicionalni nastup održat će u travnju ili svibnju.

Mocko se osvrnuo i na program Rocktarata koji se na Portarati održavao u drugoj polovici prosinca i gdje je kroz 20 dana održano 20 koncerata a povod je bilo obilježavanje 20 godina Rock caffea, a najviše ljudi došlo je na koncert Elementala, Marijana Bana i Vatre. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter