Todor otvara novu sezonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mirko Mocko, alfa i omega Rock Caffea u utorak je predstavio prvi dio pete koncertno-zabavne sezone koja ce se od prethodnih razlikovati po tome što ce nastupiti više autorskih, a manje cover bendova.

Sezonu ce u cetvrtak u 22 sata otvoriti Todor sa svojim antistand up showom s kojim ce nastaviti svaki cetvrtak navecer sigurno do Nove godine, a možda i do proljeca.

Prvi jesenski koncert, u petak 5. studenog, održat ce izvrsni rijecki gitarist Alen Brentini, ljubimac pulske publike, udružen s americkim kolegom Michaelom T. Rossom. Ovi su gitaristi zajedno vec nastupili u Rock Caffeu prije pet mjeseci, s tim što ovaj put dolaze s kompletnim bendom.

Tjedan dana kasnije, 12. studenog, iz Irske stiže James Cannon Band koji ce, osim irskim pjesmama, publiku pocastiti i rock standardima.

Rijecki My Buddy Moose zasvirat ce 19. studenog.

Iduci tjedan, u utorak i srijedu od 10 do 19 sati Lav Studio Feedback održat ce prezentaciju EBC pojacala, Vox gitarski program i vintage gitare.

Osim koncerata, Mocko priprema i slušaonice, a u srijedu 27. listopada prikazivat ce se crtici iz Undertoon radionice. Program nije konacan, jer ce koncerti trajati do proljeca, a sprema se i koncert iznenadenja.

Naime, kao što su do sada nastupili Jinx i Massimo tako ce i ovaj put jedno poznato ime iz hrvatske glazbene scene održati unplugged koncert. Svi koncerti, kao i uvijek svih ovih godina, pocinju u 22 sata.


Podijeli: Facebook Twiter