To su ti osjecaji…

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Skucena unutrašnjost Mimoze u subotu navecer bila je obogacena milijardama vlasi kose koje su nošene divljim glavotresom ritmicki pratile mehanicki ritam njemackog death metal benda Disinfect. Cast prvog izvansezonskog koncerta pripala je upravo ovom death metal kvintetu iz Ludwigsburga koji gaji brzi i brutalni death metal izricaj obogacen provokativnim stihovima kojima izražavaju vlastite kriticke misli, drugom rijecju pravi oldschool death metal kakvog je vaš novinar zadnji puta slušao na kasetama.

Vec prvom skladbom raspalivši atmosferu u publici žednoj žestoke glazbe Disinfect su do kraja veceri postali uzrokom mnogih glavobolja, posljedica neprestanog divljeg glavotresa koji je pratio svaku skladbu. S deset godina staža na sceni iza sebe, Disinfect su došli promovirati svoj posljednji studijski uradak "Screams of Pleasure", stoga ni ne cudi što se repertoar sastojao uglavnom od novih skladbi imena poput "Slow Torture", "Nordic Thunder", "Ritual Sexual Abuse" i "Melted By Heat", sve odreda eksplozivnim ekstraktima brzine i growlanja.

Gitaristi Chris i Florian, pjevac Martin, basist Matze i bubnjar Tomasz su s lakocom i vrlo uvjerljivo deliricnoj publici u Mimozi pokazali o kakvim su to osjecajima govorili u nedavnom intervjuu za naš list, za što ih je zahvalna publika nagradila ovacijama.


Podijeli: Facebook Twiter