TNT, Veruda, Potpican i Jaši u završnici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Branitelj naslova TNT Pizzeria Matteo Malinska naci ce se u sutrašnjoj završnici gdje ce braniti prošlogodišnji naslov nakon što su deklasirali oprtaljsku MNK Histriju 6:2. Prava poslastica u prvom poluvremenu, koju je TNT s 2:1 riješio u svoju korist u nastavku je prerasla u punjenje oprtaljske mreže obzirom da su nakon zaostatka 1:3 igraci MNK Histrije zaigrali s igracem na vratima. Rijecani su to znalacki iskoristili, a Leo Plecic, prošlogodišnji najbolji igrac turnira s dva je pogotka, ukupno osam ove godine, dostigao na listi strijelaca Ivana Šistova (Šijana Spartans) s osam postignutih pogodaka.

Prva ekipa Verude, prema ocekivanjima, prvi je put u povijesti Ulice izborila polufinale, gdje ce im protivnik biti branitelj naslova TNT Pizzeria Matteo Malinska. Verudeži su rutinirano, s 3:0, svladali medulinski CB Piccolo, koji nije imao adekvatne snage suprotstaviti se smirenoj igri Verudeža, kojima su ritam diktirali Kalcic i Rakovac.

Šokantnu utakmicu odigrali su dvostruki osvajac i treci nositelj Pizzeria Jupiter i prošlogodišnji državni prvak MNK Potpican Autodijelovi Tokic. Pogotkom Radusina poveli su Potpicanci u prvom poluvremenu, u nastavku je izjednacio Valcic, a uzbudenja nisu izostala do posljednje sekunde susreta. Prvo Tomljanovic ne uspijeva skrenuti u mrežu Jupitera idealno ubacivanje Lalica, a pet sekundi prije kraja Blaškovic krade loptu Patriku Drndicu i krece sam na Hasanbegovica, koji medutim sprijecava njegovu namjeru. U sedmercima Hoxha pogada gredu, da bi Radusin doveo Potpican u vodstvo, a nakon što Hasanbegovic zaustavlja udarac Josipa Mavrica pobjedu Potpicna osigurao je Strukan.

Ekipa Jaši uspjela je otkljucati bravu Visitors Pansion sporta i plasirati se u polufinale, gdje ce u reprizi prošlogodišnjeg igrati protiv Potpicanaca. Jaši je s dva precizna udarca u visoko vodstvo doveo Goldin, treci pogodak djelo je Puha, a onda mirno priveo susret kraju slavivši pobjedu, Visitors je tek ublažio poraz. (sdhakl.hr)

REZULTATI
: TNT Pizzeria Matteo Malinska - MNK Histria Oprtalj 6:2; CB Piccolo - Veruda Garti Sails 0:3; Pizzeria Jupiter - MNK Potpican Autodijelovi Tokic 1:3-7m (1:1); MNK Jaši - Visitors Pansion sport 3:1


Podijeli: Facebook Twiter