Tko je medulinski milijunaš?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je u subotu izvucen dobitni listic, cetiri dana poslije još uvijek se traži sretnik koji je uplatio bingo na kiosku Glasa Istre u Medulinu i osvojio cak 3.757.937,13 kuna. Gotovo je svaki Medulinac cuo ovu vijest, no nitko ne zna o kome je rijec.

Zanimljivo, cini se da je taj kiosk Glasa Istre, otvoren u ožujku, uistinu sretno mjesto. Naime, tamo je bio uplacen listic i osvojen zgoditak od 1.559.91 kune. I tog se pobjednika ceka.

Dolores Žmak, djelatnica kioska, veli da Medulinci nisu ludi za lutrijom, no dobro pamti histericnu navalu za nedavno izvucen višemilijunski loto iznos.

- Tada su igrali svi. Bilo je Slovenaca, Zagrepcana pa cak i Nijemaca. Jasno, ima onih koji igraju redovno i nadam se da je ovaj milijun osvojio netko od njih, po mogucnosti penzic, koji ce sada moci normalno i sretno živjeti. Moram priznati da mi je baš drago da je neki uspjeh došao u Istru jer uvijek se komentira: "Ah, sve ide u Zagreb!". Sada ipak nije tako, zakljucuje kroz smijeh Žmak.

Je li baš Medulinac uplatio, pitanje je koje si svi postavljaju. Od Nataše Medic, kolegice Dolores Žmak, doznajemo da nije nemoguce da je listic uplatio stranac, a cakula se da je milijunaš zapravo Ližnjanac.

Treba imati na umu da se dobitak može podignuti u roku od 60 dana nakon službenog izvješca. Stoga, anonimni milijunašu, požuri!


Podijeli: Facebook Twiter