Tko ce promovirati Kaštijun?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Fond za zaštitu okoliša i energetsku ucinkovitost raspisao je medunarodni natjecaj za pružanje usluga "Odnosi s javnošcu za projekt Županijskog centra za gospodarenje otpadom Kaštijun". Odabrana tvrtka bit ce dužna informirati javnost o aktivnostima centra da bi se svi sudionici projekta, gradani i krajnji korisnici, s radom centra što bolje upoznali.

Najpovoljnijeg ponuditelja odabrat ce fond, a tvrtka ce tijekom dvije godine raditi na promicanju i vecoj prepoznatljivosti buduceg centra, edukaciji stanovništva i zaposlenika, a bila bi dužna osmisliti i logo buduceg centra. Izmedu ostalog, tvrtka ce organizirati javne manifestacije te ce raditi na boljem prihvacanju cijelog projekta.

Natjecaj je otvoren do 10. svibnja, a najbolji ce ponuditelj kroz europski program IPA na raspolaganju imati 465 tisuca eura. U pripremi je i natjecaj za pružanje tehnicke, odnosno administrativne pomoci, i natjecaj za nadzor radova.

Od direktorice tvrtke Kaštijun Vesne Dukic doznajemo da se još uvijek razmatra moguca prekalkulacija troškova financiranja buduceg centra, nakon cega ce se znati hoce li se planirana sredstva iz IPA programa u iznosu od 4,6 milijuna eura povecati, cime bi se automatski smanjio i udio u kreditiranju za izgradnju mehanicko-biološkog postrojenja.


Podijeli: Facebook Twiter