Tko bi sve mogao 2013. pred matičara?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I dok su na kraju prošle godine mnogi brojili poznate parove koji su stupili u brak, Angelina Jolie i Brad Pitt navodno su se tajno vjenčali i time možda izbjegli uvrštavanje na popis najiščekivanijih vjenčanja u 2013. godini.

Brad Pitt je partnericu s kojom ima šestero što usvojene, što vlastite djece zaprosio u travnju prošle godine. I to ne bilo kakvim prstenom, već onim što ga je sam dizajnirao.

Ove godine pred matičara će stati i Bradova bivša supruga Jennifer Aniston. Kada će ponovo izreći "da", nije baš precizirano jer su Aniston i njen zaručnik Justin Theroux otkazali vjenčanje što se trebalo održati u Meksiku.

Četrdesettrogodišnju glumicu njen je tri godine mlađi zaručnik zaprosio na svoj rođendan u kolovozu. Par se trebao vjenčati na intimnoj ceremoniji u Cabo San Lucasu, ali nakon što su mediji otkrili planove, vjenčanje je otkazano.

Uskoro bi se ponovo mogla udati Britney Spears, ali datum tog vjenčanja također je "u zraku". Čak su se u medijima pojavili napisi da do vjenčanja neće niti doći jer je par prekinuo.

Bilo kako bilo, Jason Trawick zaprosio je Britney u prosincu 2011. godine, a prema napisima stranih medija, vjenčanje je trebalo biti održano u novogodišnjoj noći.  

U svibnju prošle godine, nakon petnaest mjeseci veze, glazbenik James Righton zaprosio je glumicu Keiru Knightley. Gostujući u showu Ellen DeGeneres, Knightley je otkrila da još nije počela planirati ljetno vjenčanje.

Ove godine konačno bi pred matičara po drugi put mogla stati glumica Elizabeth Hurley. Ona i njen zaručnik Shane Warne zaruke su objavili još u listopadu 2011. godine, a navodno planiraju dva vjenčanja. Jedno bi se trebalo održati u Velikoj Britaniji, a drugo u Shaneovoj rodnoj Australiji.

Željno se iščekuje i vjenčanje pjevačice Miley Cyrus i zvijezde filma "Igre gladi" Liama Hemswortha. Mlada je glazbenica otkrila da će njeno vjenčanje u svakom pogledu biti savršeno.

Prošlogodišnje vjenčanje princa Williama i Kate Middleton teško će bilo tko nadmašiti, no ove godine pred oltar će stati još nekoliko mladih članova europskih kraljevskih obitelji.

Najmlađa kći švedske kraljice Sofije, princeza Madeleine, ovog ljeta će se udati za Christophera O'Neilla, 39-godišnjeg američko-britanskog biznismena.

Iako još nije određen službeni datum, vjenčanje bi se trebalo održati u lipnju, a prisustvovat će mu članovi svih europskih kraljevskih obitelji.

Ovog ljeta oženiti bi se trebao i princ Félix od Luksemburga. Odabranica 29-godišnjeg princa je godinu dana mlađa Njemica Claire Lademacher.

Prošlog ljeta zaručio se 28-godišnji Andrea Casiraghi, najstariji sin princeze Caroline od Hannovera. Očekivalo se da će vjenčanje također biti održano tijekom predstojećeg ljeta, no u međuvremenu se saznalo da je Andreina zaručnica Tatiana Santo Domingo trudna pa bi vjenčanje moglo biti već u ožujku. (Pripremila A. BRAŠKIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter