Tjedni DJir na Punta Christo

Punta Christo (D. ŠTIFANIĆ)
Punta Christo (D. ŠTIFANIĆ)

Program "Tjednog DJira" koji se ove sezone, uz besplatan ulaz,  odvija na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo odvija tijekom radnog tjedna, nastavlja se u kolovozu projekcijama filmova na otvorenom u sklopu novog programa CinemaFort, različitim glazbenim događanjima, izložbama različitih autora.

Večeras u tvrđavi u 20 sati glazbu puštaju DJ Brada Selecta & PulaP Reggae Station, a sutra također od 20 sati dvojica vrsnih reggae selektora DJ Fatso & Fresh, ali ovaj put u funky/soul avanturi.

Petak, preksutra u 20 sati na rasporedu je 'Dubstep night', uz pulske DJ-eve Proove i Degu Mladog. Ovaj dvojac prošle godine zajedno s Vedranom Pušićem a.k.a. 207 osnivaju record labela pod nazivom Untied. U subotu u 22 sata slijedi "Trance groznica", za koju je zadužen pulski Marsroom.

Idućeg utorka u 20 sati slijedi izložba djela iz fundusa galerije Srpskog kulturnog centra u Istri, a riječ je o djelima značajnih pulskih i istarskih umjetnika koji su već održali svoje samostalne izložbe u galeriji SKUC. Uz izložbu, posjetitelji će moći uživati u glazbenoj retrospektivi srpskih rock bendova 80-tih godina. DJ večeri slijede sve do subote 13. kolovoza, kada je na rasporedu treće ovosezonsko izdanje festivala SLURP! (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter