Tisucu nogometaša na Forumu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oko tisucu mladih nogometaša iz Njemacke, Italije i Hrvatske ispunilo je danas Forum i atraktivnim otvorenjem obilježilo pocetak turnira mladih uzrasta koji se po peti put održava u Medulinu u njemackoj organizaciji Komm mit. te uz logisticku podršku tvrtke Events.

Zastave država sudionika, pjevanje himni, šaroliki dresovi i puštanje balona kao kulminacija otvorenja turnira, zainteresirali su mnoge prolaznike i turiste da zastanu i uživaju u šarenilu kakvo je rijetkost za pulsku predsezonu.

Medu brojnim momcadima iz raznih nogometnih škola i amaterskih klubova, u dobi od 12 do 17 godina, domace boje brane tri kluba, "domacin" Medulin, te pulska Istra i Grobnican. Osim muškog dijela turnira natjecu se i ženske ekipe, a ukupno je ovo 14. ovakav turnir u Istri obzirom da se ranijih godina održavao u Rovinju.

Završnica turnira po svim kategorijama predvidena je na stadionu SRC Uljanik-Veruda. Osim samog nadmetanja u nogometu turnir je prigoda mladim sportašima za upoznavanje velikog broja vršnjaka iz drugih zemalja. (G. R.)

 


Podijeli: Facebook Twiter