Tisuću motora protutnjilo gradskim ulicama

Bikerski defile (Dejan ŠTIFANIĆ)
Bikerski defile (Dejan ŠTIFANIĆ)

S Monumenata točno u 16 sati krenula je bučna kolona motora i zaputila se prema Puli. Oko tisuću motorista okupilo se još jednom u najvećem hrvatskom defileu, koji se svake godine već tradicionalno održava u sklopu 18. izdanja moto susreta Croatia Bike Weeka.

Zanimljive i raznolike motore i motoriste koji su trubili i dodavali gas promatrali su brojni građani na nogostupima i prozorima svojih kuća. Osim posjetitelja moto susreta, atraktivnom defileu su se sa svojim motorima pridružili i mnogobrojni Puljani. Nije bila bitna starost niti model motora, već samo da je u pitanju ljubimac na dva kotača – bio to skuter, old-timer ili kroser.

Prometni policajci i redari regulirali su promet i čuvali dugačku kolonu koja je protutnjila ulicama Prekomorskih brigada, Tršćanskom, Starih statuta, Istarskom, Amfiteatarskom, Dubrovačke bratovštine, Vukovarskom, Mletačkom, Jurja Dobrile, Dalmatinovom, Smareglinom, Anticovom, Leharovom, Arsenalskom, Tomassinijevom, Budicinovom, Radićevom, Laginjinom, zatim Giardinima, gdje su je promatrali brojni građani i turisti, a nakon Flavijevske ulice kolona se vratila natrag na Monumente gdje su se posjetitelji moto susreta nastavili zabavljati uz moto igre i izložbe motora. (A. ŠIMIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter