Tinjan: Poginuo njemacki motociklist, suvozacica ozlijedena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreci u srijedu oko 13.30 sati na raskrižju u Tinjanu poginuo je motociklist, njemacki državljanin Frank W. Ranisch (52) iz Philippsthala, a njegova 53-godišnja suvozacica teško je ozlijedena te prevezena u pulsku bolnicu.

Na mjesto nesrece upuceni su Hitna medicinska pomoc, policija i pazinski opcinski državni odvjetnik radi ocevida. Prometnica Tinjan - Baderna bila je do 17 sati zatvorena za sav promet kod raskrižja.

Prema neslužbenim informacijama nesreca se dogodila kada je 36-godišnji B. L. iz Rijeke, vozac teretnog automobila VW caddy pulskih oznaka poduzeca Živex iz Labina, dolaskom iz smjera Pazina na raskrižju za Kringu skretao preko suprotne kolnicke trake ulijevo kada je na njega iz smjera Poreca naletio njemacki motociklist i udario u desnu bocnu stranu vozila.

Od siline udara motociklist je preletio preko vozila, a totalno uništeni motocikl završio je iza vozila na kolniku. Vozac motocikla na mjestu je preminuo, a suputnica je ozlijedena.

Pored tijela ostali su dijelovi motocikla, dvije zaštitne kacige, rezervoar motocikla i velika mrlja od benzina i ulja. Na mjestu nesrece zatekli smo vozaca teretnog vozila koji je u nesreci prošao bez ozljeda.

- Uopce nisam vidio motocikl, kazao nam je kratko šokirani vozac. (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter