Tinejdžerica optužena za ubojstvo hrcka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tinejdžerica iz newyorške cetvrti Brooklyn optužena je za kazneno djelo i može biti osudena na dvije godine zatvora, bude li proglašena krivom za ubojstvo hrcka, kucnog ljubimca njezina brata.

Prema Americkom društvu za sprjecavanje okrutnosti prema životinjama (ASPCA), 19-godišnja Monique Smith je 19. lipnja došla kuci i pronašla svog hrcka mrtvog. Sumnjajuci na starijeg brata, Aarona Smitha (25), Monique je zgrabila njegovog hrcka i navodno ga bacila na pod, a potom je životinjicu zgnjecila rukom i bacila na ulicu, izvijestila je TV postaja NBC New York.

Aaron Smith je navodno nazvao policijsku postrojbu ASPCA, koji su pronašli mrtvog hrcka na ulici i otvorili istragu. Monique Smith je devet mjeseci izbjegavala agente ASPCA, prije nego što je uhicena ovoga tjedna.

Prema ASPCA, optužena je u jednoj tocki za okrutnost prema životinjama, u tri tocke za ugrožavanje dobrobiti djeteta i u jednoj tocki za tešku okrutnost prema životinjama. Trenutno je pritvoru i odredena joj je jamcevina, a može joj biti izrecena globa od 5.000 dolara i kazna do dvije godine zatvora.


Podijeli: Facebook Twiter