Tinejdžeri napali stariji bracni par

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pazinska je policija utvrdila da su dvojica 17-godišnjaka, jedan iz Karojbe, a drugi iz mjesta Heki, u ponedjeljak oko 15 sati na Šetalištu Pazinske gimnazije u Pazinu narušavali javni red i mir na narocito drzak nacin.

Policija je na teren izašla nakon dojave gradana te na mjestu dogadaja utvrdila da je jedan od 17-godišnjaka, u trenutku kada je pored njih prolazio bracni bar, doviknuo da ce im ubiti psa kojeg su muškarac i žena šetali.

Buduci da se radi o starijim i nemocnim osobama, 61-godišnji muškarac je, izrevoltiran takvim ponašanjem, mladica dotaknuo invalidskim štapom po nozi.

U tom je trenutku, drugi 17-godišnjak iz torbe izvadio drvenu palicu i njome zamahnuo prema 61-godišnjaku. Nakon što se muškarac uspio obraniti, 17-godišnjak je palicom nasrnuo i na njegovu 58-godišnju suprugu te ju je udario u glavu.

Pored toga, mladici su bracni par vrijedali raznim pogrdnim rijecima te protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog drskog ponašanja, odnosno kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter