Tin Jedvaj hvali trenera, sprijateljio se s Pjanićem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovoljetno pojačanje AS Rome 17-godišnji Tin Jedvaj pohvalio je trenera Rudija Garciju, te je dodao da se odlično osjeća u Rimu i da se je sprijateljio sa Pjanićem, objavio je u nedjelju internetski portal "Football Italia".

"Trener Garcija puno pažnje poklanja međuljudskim odnosima, razgovara sa igračima i daje nam do znanja da smo svi važan dio ove momčadi", kazao je Jedvaj na konferenciji na novinare. Rudi Garcia je stigao u Romu iz francuskog Lillea.

"Što se mene tiče najbolje se osjećam na poziciji stopera, ali mogu igrati i desnog braniča te u veznom redu. Mogu se lako prilagoditi, to nije nikakav problem. Iako sam najmlađi u momčadi, razlika u godinama se ne vidi na terenu. No, izvan travnjaka kod mene uvijek postoji poštovanje prema starijim kolegama, to je logično", dodao je Jedvaj za kojega je Roma platila pet milijuna eura zagrebačkom Dinamu.

Mladi hrvatski nogometaš napominje da se je brzo snašao u Rimu. "Dobro sam se uklopio i svi su vrlo ljubazni prema meni. Već sam postao dobar prijatelj sa braničem Alessijem Romagnolijem i bosanskohercegovačkim veznjakom Miralemom Pjanićem", izjavio je Jedvaj. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter