Twin Horn Party organiziraniji no ikad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu održavanja 17. Twin Horn Beach Partyja od 1. do 4. rujna na Monumentima, clanovi kluba Twin Horn MC i predsjednik kluba Edi Ljubic su na konferenciji za novinare u prostorijama TZ-a grada Pule najavili da ocekuju mnogo ljudi na ovogodišnjem susretu motorista.

- Suncana postsezona ide nam u korist, a ocekujemo mnogo ljudi, od kojih ce, kao i prošlih godina, polovica biti domaci ljubitelji motora, a druga polovica stranci iz svih dijelova Europe, napominje Ljubic i dodaje da ovaj moto-susret nikada nije bio bolje organiziran.

Tu se ponajviše misli na organizirani prijevoz - posjetiteljima se nudi i prijevoz brodom s rive na Monumente. Brod vozi svakih pola sata, cetvrtkom i petkom od 17 do 6 sati te u subotu od podne do nedjelje u 10 sati. Mjesto polaska broda bit ce na gradskoj rivi ispod Komande, ili katedrale, oznaceno natpisom. Takoder, organiziran je prijevoz kombijem, koji do Monumenata može prevesti osam osoba, a broj telefona je 098 1633 378. No, posjetitelji mogu i prespavati u besplatnom kampu na Monumentima. Sve se to radi, kako je rekao Ljubic, da se ne bi pustilo ljude koji su malo popili na cestu.

Voditelji konferencije su najavili i ovogodišnju glazbenu ponudu - izmedu ostalih "Opcu opasnost", opake rokerice Emina Arapovic i bend, a i prvi hrvatski ženski pop rock band Angels.

Kao i prošlih godina, u nekoliko kategorija odabrat ce se najljepše prerade motora, nezaobilazan je i sexy show, ali i defile, koji ce se zbog dolaska dvojice predsjednika Ive Josipovica i Giorgia Napolitana u Pulu održati u subotu 3. rujna u 14 sati, a proci ce ulicama - Creska, 119. brigade, Riva, Flaciusova, Dobrilina, Laginjina, Giardini, Istarska, 43. istarske divizije i Cesta prekomorskih brigada, te se nakon obilaska grada vraca natrag državnom cestom br. 3 prema Monumentima, dok je izložba oldtimera pomaknuta u 16 sati. (A. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter