Twin Horn MC danas slavi 20. rođendan


Moto klub Twin Horn MC danas slavi svoj 20. rođendan, a obilježit će ga na Winter Partyju večeras u prostorijama kluba (Monte Giro 7).

- U samim počecima klub je okupljao 30-ak članova da bi se ubrzo ta brojka popela i na stotinu. No, kako smo orijentirani isključivo na aktivno članstvo, danas brojimo pedesetak takvih, aktivnih članova. Da bi se postalo punopravnim članom kluba Twin Horn MC, potrebno je "stažirati" barem tri godine i zadovoljiti tri faze, kaže predsjednik kluba Edi Ljubić te ističe da su sve funkcije i aktivnosti isključivo na volonterskoj bazi.

Znak kluba stilizirana je glava koze, a koza je simbol istre, odakle i ime Twin Horn MC ili dva roga, dvostruki rog, što se također povezuje sa znakom. Djelovanje kluba u okviru svojih mogućnosti financijski podupiru Grad Pula i gradski TZ. Otkako nam je od Grada dan na korištenje prostor vodospreme na Monte Giru 2004., govori Ljubić, taj prostor postao je sjedište kluba.

- Ponosni smo što organiziramo najveći moto-susret u Hrvatskoj i šire. Održava se krajem kolovoza ili početkom rujna pod nazivom Croatia Bike Week, kaže.

Tu je također vrlo posjećen Winter Party u siječnju te svake godine u svibnju trodnevna manifestacija H D Party.

Posebnost ovog moto kluba su i njihove humanitarne aktivnosti. Pomažu raznim ustanovama, udrugama i pojedincima i to, ovisno o potrebi, financijski ili priskrbljivanjem potrebnih stvari. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter