Tilda Swinton reklamira nakit

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Pomaknuta ljepota" Tilde Swinton toliko je snažna da uspijeva rušiti granice poimanja moderne privlacne žene. Posebna je i primamljiva fotografima, a nakon snimanja kampanje za Pomellato nakit, Paolo Roversi istaknuo ju je kao ženu rijetke i snažne ljepote.

Tilda Swinton novo je lice ovogodišnje kampanje za nakit s potpisom Pomellato, u kojoj se pojavljuje blijeda lica i napola obrijane glave, s frizurom za koju samo najhrabrije žene imaju petlje. "Ljepota je veliki misterij, nemoguce ju je opisati rijecima", rekao je nakon fotografiranja Tilde Swinton slavni talijanski fotograf Paolo Roversi.

"Snimanje je bilo pravi izazov, Tilda je prekrasna žena, jedinstvene ljepote, prirodna i sofisticirana, a povezivanje nje i nakita Pomellato rezultiralo je zanimljivim fotkama. Tilda je igrala ulogu, pricala pricu, izrazila se na stotinu razlicitih nacina", naglasio je Roversi.

Roversi je fotografirao brojne slavne modele i glumice, izmedu ostalih Gemmu Ward, Nataliju Vodianovu i Millu Jovovich. Istice da tajna dobrog subjekta ne leži samo u ljepoti, vec mnogo dublje, to je osoba koja stimulira želju za snovima, želju da se otkrije misterij, izazov da se otkrije druga stvarnost.


Podijeli: Facebook Twiter