Tihomir Nikolaš novi predsjednik KUH-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tihomir Nikolaš, clan Uprave porecko-rabacke hotelijerske kuce Riviera Adria naslijedio je resornog ministra Veljka Ostojica na celu Kamping udruženja Hrvatske. Ta je odluka donesena u utorak na sjednici izvršnog odbora te udruge koja okuplja vecinu kampova u državi te se bori za njihove interese.

Inace, kako stoji na web stranicama Riviere Adrije, Nikolaš je roden 1974. godine u Splitu. Diplomirao je 1998. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu, a 2006. godine završava Executive MBA studij na poslovnoj školi SDA Bocconi u Milanu. Karijeru je poceo 1998. godini u kompaniji AD Plastik d.d. kao koordinator poslovnog razvoja te je u okviru iste grupacije 1999. godine nastavio raditi u kompaniji ACM RIS d.o.o. Zagreb na poziciji komercijalnog direktora.

Na mjesto clana Uprave u Rivieru Porec d.d., danas Rivieru Adriju d.d., dolazi 2003. godine s mjesta predsjednika Uprave kompanije Zlatni otok d.d. iz Krka, funkcije koju je obnašao od 2001. godine. Kao clan Uprave Riviere Adrije d.d., Tihomir Nikolaš zadužen je za upravljanje imovinom i razvojnim projektima te upravljanje administrativnom i pravnom funkcijom. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter