Tihomir Ladišic opet na HTV-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon tri godine rada za Fox News Channel Tihomir Ladišic vratio se s prvim rujna na HTV. Preciznije, on je, kako je  pojasnio, pri potpisivanju ugovora s Fox TV-om potpisao i ugovor s HTV-om kojim se obvezao vratiti na Prisavlje. Sada, sukladno potpisanom, godinu dana mora raditi na HTV-u i to ce, kako rece, i uciniti izvršavajuci svaku zadacu koju od svojih nadredenih urednika dobije.

Ladišic pritom istice da nikakvih posebnih želja i ambicija glede svoga angažmana na HTV-u nema. No, ponajviše bi želio, kako je uostalom prvotno i zamišljeno, da mu se pruži prilika da dio svog bogatog iskustva koji je stekao izvještavajuci iz Iraka, Kabula i Bejruta, posebice vezano uz nove tehnologije i zahtjevnu produkciju, prenese na mlade kolege.

- Uvijek je odlicno kada covjek u svom poslu ima priliku otici van svog dvorišta i raditi s najboljima u svom poslu. To je veliki izazov i svakom tko ima priliku tako se okušati to bi preporucio, kazao je Ladišic.

Što ce konkretno na Prisavlju raditi, Ladišic još ne zna. Razgovor s nadredenom mu Hloverkom Novak Srzic tek slijedi. No, zato je iznimno zanimljiv njegov odgovor na pitanje što ce mu nedostajati od bliskoistocne svakodnevice.

- Nedostajat ce mi sredina u kojoj su ljudi uživali raditi, to beskrajno profesionalno uvažavanje i kolege beskrajno spremne pomoci jedni drugima u svakom trenutku. Nedostajat ce mi sredina u kojoj se nitko ne bavi zakulisnim igrama, podmetanjima, klanovskim borbama, vec iskljucivo poslom, ustvrdio je.


Podijeli: Facebook Twiter