Tihana Arvaj i "Brahms za velike i male"

Tihana Arvaj (N. ORLOVIĆ RADIĆ)
Tihana Arvaj (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

U sklopu ciklusa edukativnih koncerta Glazbeni poučak 2015. sutra će pijanistica Tihana Arvaj održati koncert pod nazivom "Brahms za velike i male" u rovinjskom Multimedijalnom centru. Početak koncerta zakazan je za 18 sati.

Podsjetimo, ciklus edukativnih koncerata namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i svoj zainteresiranoj publici. Slijedi dugogodišnju tradiciju rovinjskih koncerata za mlade, a cilj mu je predstaviti odabrane glazbene pojmove, instrumente, skladatelje, izvođače…

Svaki je koncert popraćen dvojezičnim izlaganjima, multimedijalnim prezentacijama i interaktivan je s publikom, dok je svaki novi odabir tema rezultat interesa publike koja se anketira nakon svakog koncerta.

Osim u Rovinju, Glazbeni poučak koji se temelji se na stvaralaštvu domaćih kreativnih snaga, održavan je i u Pazinu, Vodnjanu i Medulinu, a od rujna mjesto susreta glazbenika i publike je i Pula. Organizator koncerta "Brahms za velike i male" je Istarski pododbor HDGU-a i Pučko otvoreno učilište Rovinj. (N. O. R.)


Podijeli: Facebook Twiter