Thompson otkazao koncert

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Direktor pazinske agencije V.I.B. Veseljko Buic potvrdio da je otkazan koncert Marka Perkovica Thompsona najavljen za 14. kolovoza na Stanici za tehnicki pregled Dubrova.

"U srijedu poslije podne javio mi se Thompsonov menadžer i obavijestio me da je nastup otkazan iz tehnickih razloga. Krivo mi je zbog ljudi koji su primili jednu informaciju, a sada primaju sasvim drugu", kaže on.

Premda je koncert bio potvrden i najavljivan na Thompsonovoj web stranici, u srijedu se na njoj pojavila obavijest da je došlo do nesporazuma te da informacije u medijima o koncertu u Labinu nisu istinite. "U tijeku je pravna bitka za održavanje koncerta u pulskoj Areni, a kad se privede kraju, detalji o tom i koncertima u Istri koji su u planu, bit ce objavljeni na ovoj stranici", piše na stranici, a u nastavku je poziv da se ne nasjeda "na lažne istupe pojedinaca".

"Novinari koji su u ponedjeljak bili na mojoj presici prenijeli su informacije tocno, ali koji nisu bili pisali su pogrešno o koncertu. Razocaran sam, tužan i ljut zbog toga", istice Buic.

O drukcijim razlozima za otkazivanje osim tehnickih odbio je spekulirati, ali moguce je da je neocekivani preokret izazvao jedan od naslova prema kojemu ce Thompson umjesto u Areni pjevati u Stanici za tehnicki pregled. Naslov djeluje ponižavajuce, ali u tekstu je ispravno navedeno da koncert planiran na prostoru STP-a. Asflatna površina pored Stanice velicine je nogometnog igrališta i pol.

Što o tome kaže Thompsonov menadžer Zdravko Barišic jucer nismo uspjeli saznati jer je bio stalno zauzet.


Podijeli: Facebook Twiter