Thompson 31. kolovoza u porečkoj Žatiki

Veseljko Buić, Zdravko Barišić i Miljenko Ćurić najavili Thompsonov koncert u Žatiki (V. HABEREITER)
Veseljko Buić, Zdravko Barišić i Miljenko Ćurić najavili Thompsonov koncert u Žatiki (V. HABEREITER)

Koncert pjevača Marka Perkovića Thompsona u sklopu njegove turneje "Ora et Labora" održat će se u subotu 31. kolovoza u 21 sat u porečkoj dvorani Žatika, najavili su na današnjoj konferenciji za novinare organizator koncerta Veseljko Buić te pjevačev menadžer Zdravko Barišić i producent turneje Miljenko Ćurić.

- U Istri su sazrele okolnosti da u ljetnim uvjetima ovdašnjoj publici bez stresova prezentiramo jednu prekrasnu priredbu i vrhunski koncert u visokoj produkciji. Ovaj je koncert dio turneje koja će trajati dvije do tri godine i sigurno će ih još biti u Istri. Očekujemo velik broj posjetitelja i uzvratit ćemo im ekstra pričom što se tiče produkcije i repertoara, rekao je Barišić. Dodao je da je turneja počela 30. lipnja u Zagrebu i nastavlja se tijekom ljeta diljem Hrvatske, te krajem idućeg mjeseca dolazi u Istru.

Buić je rekao da koncert najavljuju trideset i tri dana prije održavanja, te da će uskoro objaviti cijene karata i prodajna mjesta gdje se mogu nabaviti. Dodao je da se Thompsonov porečki koncert održava pet godina nakon onoga u Pazinu u boćarskom domu, te da vjeruje da su sada okolnosti u vrijeme prethodne turneje stvar prošlosti te da se neće ponoviti niti jednom estradnom umjetniku.

Najam dvorane, dodao je, zatražili su redovnim putem i dobili potvrdan odgovor, te sklopili ugovor o najmu sa Sportskom zajednicom uz suglasnost Grada Poreča. Nada se da će koncert proteći u svršenom redu i bez neprimjerenih obilježja, te da će dvorana još jednom biti puna i poslužiti svrsi održavanja velikih koncerata kao što je i ovaj. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter