The Shapeshifters u Garage Ultra Loungeu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastup planetarno poznatog britanskog glazbenog dvojca The Shapeshifters oznacio je u petak prvi od vrhunaca ovogodišnje sezone u umaškom klubu Garage Ultra Lange.

Max Reich i Simon Marlin zapalili su plesni podij ove nove nezaobilazne destinacije za poklonike klupske scene svojim house i tehno ritmovima, pokazujuci kako to rade jedni od favorita MTV-a i ljubitelja elektronskog zvuka koji ih prate i putem njihove radio emisije Nocturnal Groove.

U Umag su stigli direktno iz svog londonskog studija u kojemu upravo dovršavaju nove autorske produkcije i remiks za Lennyja Kravitza. Neumorna publika s kojom su podijelili svoju energiju, u prvom redu mlada generacija iz ovdašnjeg granicnog trokuta Hrvatske, Slovenije i Italije, plesala je i odlicno se zabavljala do ranih jutarnjih sati.

"Što duže trebamo svirati, to bolje...", jedna je od poznatih izjava dvojice DJ-a koji vec desetljece žare i pale svjetskim top listama i klubovima, nižuci zarazne hitove poput "Lola's Theme", "Back to Basics", "Incredible" i "Sensitivity" te remikseva "Ain't No Other Man" Christine Aguilere, "You Got The Love" Candi Station, "Flawless" Georgea Michaela i drugih.

U Garage Ultra Langeu su posjetitelji imali prigodu cuti i neke od stvari s kojima se The Shapeshifters ovog ljeta spremaju ponovno osvojiti i Ibizu. (K. FLEGAR, snimio M.MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter