The Season of Love za odvažnu boho princezu


The Season of Love ime je najnovije proljetne kolekcije za 2017.  godinu pulske dizajnerice Anje Stehlik.

Kampanja je to koja slavi ležeran stil i romantiku, a odlukuje je zanosni boho chic. Jednostavni, nosivi modeli Anje Stehlik obogaćeni satenskim vezicama slave žensku figuru. Okosnicu kolekcije čine boho haljinice i bluze s raskošnim volanima, hlače visokog struka, slavni Stehlik sakoi ovaj put s volanima, asimetrične košulje i haljine.

- Kolekcija je inspirirana prirodom, njezinim bojama i mirisima. Razmišljali smo o egzotičnim putovanjima, moru, zalascima, cvjetovima. Najfinije svile i čipke u nijansama prirode, puno svijetlo plave, pudrasto roze i koraljne ukazuju na naše viđenje nove sezone, kaže Anja Stehlik dizajnerica brenda, koja je ovaj put stvarala za "odvažnu boho princezu".

Fotografije potpisuje Ana Lorencin Buljan, MUA je Pjerika, a model Maja Vujica (Midiken). Cijela kolekcija može se pogledati na www.anjastehlik.com.

Anja Stehlik poznato je ime hrvatske modne scene, a njen su zaštitni znak odjela s printanim unutarnjim uzorcima koja su popularna i izvan naših granica. Anja Stehlik je diplomirala modni dizajn i tehnologiju u Zagrebu 2008. godine i od tada ne prestaje kreirati. Uz ostalo, godine 2005. osvojila je nagradu za izradu cijele modne linije u Londonu, a 2008. je kreirala kolekciju kupaćih kostima koja je predstavljena i u Cannesu. (Priredila B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter