The Night Express i Zak podignuli Buzet na noge

Euforija u prvim redovima (G. ČALIĆ ŠVERKO)
Euforija u prvim redovima (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Nastupom The Night Expressa i Ivana Zaka završen je mali maraton glazbene zabave "Božić u Buzetu", koji je u tri termina, u organizaciji buzetske Radio Zone i pod pokroviteljstvom Grada Buzeta, ponudio atraktivan zabavno-glazbeni program.

Sve tri večeri bile su izvrsno posjećene, no najposjećenija je bila ipak upravo zadnja, koja je brojnim posjetiteljima u prepunom šatoru u Mašimovoj škuji priuštila dobru zabavu.

Spoj nespojivog ovog je puta očito bio recept za dobar provod, jer svi koji su sinoć bili u Buzetu i uspjeli se probiti do prvih redova mogli su svjedočiti pravoj euforiji koja je iznenadila i same glazbenike.

Članovi The Night Expressa pokazali su zašto ih nazivaju trenutno najboljim i najpopularnijim glazbenim zabavljačima s istarskog poluotoka. Prvi set iskoristili su za zagrijavanje atmosfere i, kako je to prokomentirao gitarist, spojili nespojivo u pravom glazbenom mega miksu hitova Miše Kovača, Mladena Grdovića, Dubioza kolektiva i Prljavog kazališta te doslovce podignuli publiku na noge.

U istom tonu nastavio je i Zak, koji je više od dva sata održavao odličnu atmosferu izvedbom hitova svojih estradnih kolega, ali i svojih autorskih pjesama, od glazbenog prvijenca "Bolja od najbolje" do "Tko mi te krade", "Zbogom pameti", "Jedna noć", pa sve do nove glazbene uspješnice "Škripi veza", kojom najavljuje novi album, čiji se izlazak očekuje tijekom iduće godine.

Klasična scenografija prosinačkih koncerata i u svom šestom izdanju došla je do punog izražaja. Raspoložena publika pjevala je, skakala, plesala i rukama u zraku pratila nastup izvođača pa je finalna večer i ovoga puta pretvorila Buzet u središte dobre glazbe i još bolje zabave ne samo u hrvatskom, već i slovenskom dijelu Istre. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter