The Hours dodatno pojacanje na U2-ovom koncertu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osim vec najavljene irske grupe Snow Patrol, zagrebacku publiku ce na oba koncerta U2-a zagrijati i britanski indie/rock bend The Hours. Samo dva mjeseca dijele nas od dva najveca spektakla na zagrebackom Maksimiru, a organizator koncerta Lupa promotion ima još jedno veliko glazbeno iznenadenje, posebno za fanove britanske grupe The Hours, koja ce uz vec najavljeni Snow Patrol nastupiti kao predgrupa irskoj skupini U2.
The Hours ce u Zagrebu predstaviti svoj posljednji studijski album See The Light kojem je kritika jednoglasno udjelila po cetiri zvijezdice, a neki su mu cak dali i epitet remek djela. U svakom slucaju, dostojan nasljednik prvijenca Narcissus Road izdanog 2007. koji je dospio do 47 mjesta britanske ljestvice albuma.
Za specifican zvuk ovog benda koji se na svjetskoj glazbenoj sceni pojavio 2006. velikim hitom ''All in the Jungle'' zaslužan je jazz pijanist Martin Slattery, a dvojac sastavljen još i od vokalista Antonya Genna, spojila je zajednicka gaža na koncertu Radioheada u Londonu. Danas se bend broji pet clanova koji ce na zagrebackoj pozornici izvesti i druge hitove kao što su Back When You Were Good, Love You More, See the Light i Big Black Hole.


Podijeli: Facebook Twiter