Testirajte svoju inteligenciju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U tri hrvatska grada - Puli, Splitu i Zagrebu, ove ce se subote održati testiranje inteligencije. Odvijat ce se u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenih psihologa, a rezultat ima medunarodno priznatu vrijednost. Testiranje inteligencije u Puli održat ce se u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) u Mletackoj 12/IV, a ondje se prijave za testiranje primaju od 10.30 do 14 sati.

Test inteligencije neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije pocetka testiranja, a rezultat je tajan i stiže poštom na željenu adresu pristupnika. Prijave za testiranje primaju se na mjestu održavanja testiranja, a moguce je prijaviti se i online na web-stranicama Hrvatske Mense (www.mensa.hr).

Na testiranje mogu doci svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su na nekom ranijem testiranju vec ispunili uvjet za uclanjenje u Mensu. Prilikom prijave placa se 100 kuna za troškove testiranja. Hrvatska Mensa pridruženi je clan medunarodne udruge Mensa i trenutno broji 730 clanova.


Podijeli: Facebook Twiter