Teško ozlijeđeni u padu s motora i bicikla

Ilustracija (M. ANGELINI)
Ilustracija (M. ANGELINI)

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 14 sati u naselju Peroj teško je ozlijeđen 46-godišnji državljanin Slovenije.

Vozio je motocikl marke Suzuki slovenskih registracijskih oznaka kroz Peroj te je dolaskom do oštrog i nepreglednog zavoja izletio izvan kolnika na desnu stranu i udario u pregradni zid. Motocikl i vozač su potom u klizanju prešli na drugu stranu ceste, gdje je motocikl udario u rasvjetni stup.

Vozač je u nesreći teško ozlijeđen. Utvrđeno je da je upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg. Osim toga, nije koristio ni zaštitnu kacigu pa protiv njega podnosi optužni prijedlog.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 19 sati kod naselja Sveta Marina teško je ozlijeđen 48-godišnji biciklist.

Nesreća se dogodila kada je 48-godišnji državljanin Njemačke upravljao biciklom po cesti iz mjesta Crni prema Svetoj Marini te je u oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad biciklom i pao, prilikom čega je zadobio teške ozljede, opasne po život. (GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter