Teško ozlijeden u obracunu golf palicama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka policija osnovano sumnja da je 23-godišnjak iz Poreca sa sugradanima od 29 i 22 godine nanio teške tjelesne ozljede 20-godišnjaku.

Trojac je 17. sijecnja oko 19 sati došao u kafe bar u Ulici Vladimira Nazora u Porecu u kojem su se nalazili 23-godišnjak i 20-godišnjak iz Poreca s društvom, a nakon prijetnji trojac ih je najprije napao verbalno, a zatim i palicama za golf.

Prema podacima iz PU istarske, do obracuna je došlo zbog duga koji 29-godišnjak duguje 23-godišnjaku, a nije ga želio vratiti. U sukobu je teško ozlijeden 20-godišnjak.

Dvadesettrogodišnji napadac je 3. veljace priveden u Istražni centar Županijskoga suda u Puli, a nakon saslušanja kod istražnog suca pušten je na slobodu. (S. P.)

Tucnjava i na pulskoj rivi
Pulska je policija provela kriminalisticko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Pule i utvrdila osnovanu sumnju da je u tucnjavi teško ozlijedio svog vršnjaka iz Fažane.

Kako navodi PU istarska, 23. sijecnja oko 4.30 sati na pulskoj rivi dvije su se skupine mladih najprije verbalno, a potom i fizicki obracunale.

U tucnjavi je Puljanin u glavu udario 20-godišnjaka iz Fažane i nanio mu teške ozljede. Protiv napadaca podnijeto je posebno izvješce Opcinskom državnom odvjetništvu.


Podijeli: Facebook Twiter