Teška prometna nesreca na pulskoj zaobilaznici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadestogodišnji motociklist iz Pule i vozacica "škode" iz okolice Barbana stradali su danas oko 17 sati u prometnoj nesreci kod trgovackog centra Lidl, odnosno na raskiržju Labinske ulice s državnom cestom D66 koja vodi od Pule prema Labinu.

Na mjestu nesrece neslužbeno doznajemo da je vozilo "škoda", kojim je iz Labinske skrecuci ulijevo prema Šijani upravljala žena iz okolice Barbana, oduzelo prednost mladicu na "hondi" koji se kretao glavnom cestom iz smjera Šijane prema Velom vrhu. Prema rijecima ocevidaca motocikl je naišao vrlo velikom brzinom te je udar u lijevu prednju stranu "škode" bio toliko silovit da su se dijelovi motocikla raspršili na sve strane. Cak je i mjerac broja okretaja s motocikla, koji se zaustavio na 8.000, odletio na suprotnu stranu ceste i pao na plocnik. Prednje vjetrobransko staklo "škode" potpuno je uništeno kao i cijeli lijevi prednji i bocni dio "škode" ciji se lim toliko iskrivio da su vozacicu iz "škode" morali izvuci vatrogasci.



Ozlijedeni motociklist i vozacica prevezeni su vozilima Hitne pomoci u pulsku Opcu bolnicu, ali još nije poznato jesu li njihove ozljede teže ili lakše naravi. Na mjestu nesrece doznajemo da je stradali mladic u vožnji koristio zaštitnu kacigu te da je motocikl poceo voziti tek nedavno.


Podijeli: Facebook Twiter