Teretnjakom pomeo ogradu na Ipsilonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lakše tjelesne ozljede zadobio je 22-godišnji M. ?., državljanin Bosne i Hercegovine, koji je stradao u prometnoj nesreci na izlazu s Istarskog ipsilona kod Vodnjana u nedjelju oko 6.40 sati.

Iz Operativno-komunikacijskog centra PU istarske doznajemo da je M. ?. bio suvozac u teretnom vozilu marke Fiat pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji N. Š. iz Medulina.

Policijskim ocevidom utvrdeno je da je N. Š. ulaskom u dugi blagi zavoj udesno vozio preblizu desnom rubu ceste tako da je fiat desnim bocnim dijelom udario u plasticnu zaštitnu ogradu, odbio se i prešao na lijevu prometnu traku. Tu je pak prednjim desnim kotacem fiat udario u uzdignuti rubnjak kolnika te u zaštitnu ogradu koju je porušio u dužini od 53 metra da bi se odbio pa prednjim lijevim kotacem ponovno udario u rubnjak i zaštitnu ogradu s lijeve strane kolnika, gdje se konacno zaustavio.

Vozac N. Š. i suvozac M. ?. udaljili su se s mjesta nesrece, odnosno otišli su u pulsku bolnicu. Stoga ih ekipa Hitne pomoci koja je onamo odjurila na dojavu o nesreci s ozlijedenom osobom nije pronašla te je o svemu izvijestila policiju.

Na mjestu nesrece obavljen je ocevid, a policija je kasnije tijekom dana prikupila informacije o vozacu koji u nesreci nije ozlijeden te suvozacu koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta koju je prouzrocio vozac fiata, prema prvim procjenama, iznosi oko 40 tisuca kuna, a alkotestom je utvrdeno da 26-godišnjak u vrijeme nesrece nije bio pod utjecajem alkohola. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter